Zorghulpmiddelen Outlet maakt zorghulpmiddelen betaalbaar.

Bij Zorghulpmiddelen Outlet vindt u een groot assortiment hulpmiddelen. Denk daarbij aan scootmobielen, rollators, rolstoelen, sta-op stoelen, trippelstoelen, rugsteunen, douche- en toilethulpmiddelen, wandelstokken, verpleegbedden en nog veel meer.

Voordelen van Zorghulpmiddelen Outlet

De producten die bij Zorghulpmiddelen Outlet worden aangeboden, worden van tevoren goed nagekeken. De artikelen moeten schoon en in goede staat zijn. Het product wordt altijd volledig nagekeken en vaak weer met volledige garantie aangeboden. Omdat de producten tegen zo laag mogelijke prijzen worden ingekocht, is het tevens mogelijk de producten tegen zeer scherpe prijzen weer aan te bieden. Zorghulpmiddelen Outlet is tevens dealer van merken als Travelux, Excel en Caremart. Ook het onderhoud van zorghulpmiddelen bij enkele zorginstellingen neemt Zorghulpmiddelen Outlet uit handen.

Eigenaren Marco Winterswijk en Manuela Glabbeek hechten niet alleen veel waarde aan een hoge kwaliteit, maar ook aan een goede service. Zo hoeven klanten niet per se naar de showroom te komen, maar kunnen Marco en Manuela ook met het aanbod bij de mensen thuis komen. Hierdoor kunnen cliënten zelf het product op hun gemak uitproberen.  Deze haal- en brengservice wordt aangeboden in het Westland en omstreken, Wateringen, Naaldwijk, Den Haag, Delft, Scheveningen, Wassenaar, Overschie en meer.

Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel.
Mocht u de deur niet uit kunnen of geen vervoer hebben, dan kunt u ons bellen of mailen om een afspraak te maken zodat wij de gevraagde artikelen bij u thuis komen brengen.

Deze service bieden wij aan in Westland en omgeving, Wateringen, Kwintsheul, Honselersdijk, Naaldwijk, Monster, de Lier, ‘s-Gravenzande, Rijswijk, Delft, Den Haag, Scheveningen, Wassenaar, Lansingerland, Hillegersberg, Overschie.

Deze haal/brengservice is mogelijk op woensdag overdag en van maandag t/m donderdag na 18:00 uur.

Tweede kans

Steeds vaker krijgen mensen te maken met bezuinigingen in de zorg. Zorghulpmiddelen worden amper vergoed of zijn vrijwel niet meer te betalen. Dit heeft ons gemotiveerd om te starten met inkopen van goede gebruikte zorgartikelen die vaak kort gebruikt zijn en in zeer goede staat verkeren om te worden hergebruikt. De doelstelling is om de gebruikte artikelen zo laag mogelijk in te kopen en daarmee deze artikelen ook zo voordelig mogelijk te kunnen aanbieden. Daarnaast bieden we nieuwe artikelen tegen scherpe prijzen. Tevens kunnen wij elk artikel nieuw voor u bestellen.