Voordelige Zorghulpmiddelen

Bij Zorghulpmiddelen Outlet kunt u terecht voor een groot assortiment hulpmiddelen en accessoires. Zowel nieuw als gebruikt / tweedehands.  Onze artikelen kunt u in de showroom op de Turfschipper 5 in Wateringen bezichtigen of direct bestellen en via onze webshop.

Bent u niet in de gelegenheid om bij ons langs te komen omdat u de deur niet uit kan of geen vervoer heeft? Bekijk onze haal/breng service voor meer informatie.

Nieuw binnen

Haal / breng service

Bent u niet in de gelegenheid om naar ons toe te komen omdat u de deur niet uit kan of geen vervoer heeft? Wij komen graag bij u thuis met een aantal artikelen waar u in geïnteresseerd bent.

Deze service bieden wij aan in het Westland en omgeving, Wateringen, Kwintsheul, Honselersdijk, Naaldwijk, Monster, de Lier, ‘s-Gravenzande. Rijswijk, Delft, Den Haag.

Deze haal/brengservice is mogelijk op woensdag overdag en van maandag t/m donderdag na 18:00 uur.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op 0174-621544.

Gastenboek

Log in om een bericht te plaatsen

Registreren
12 berichten.
Sander uit Wateringen schreef op 21 mei 2016:
Bij deze zorghulpmiddelen outlet wordt nog echt de tijd voor je genomen en krijg je zeer deskundig advies van Marco... Lees verder
Bij deze zorghulpmiddelen outlet wordt nog echt de tijd voor je genomen en krijg je zeer deskundig advies van Marco en Manuela. Hier kom ik zeker vaker terug.
Graham Overwijn uit Apeldoorn schreef op 20 mei 2016:
Ik heb hier een boodschappen rollator gekocht waar ik dik tevreden over ben. Het is een bedrijf waar goede service... Lees verder
Ik heb hier een boodschappen rollator gekocht waar ik dik tevreden over ben. Het is een bedrijf waar goede service en vlotte aflevering tot de norm behoren! Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen!
Mario Walzberg schreef op 15 januari 2016:
Ik kocht hier diverse artikelen. Prima adviezen en service, en goede prijzen. Echt een verademing!
Ik kocht hier diverse artikelen. Prima adviezen en service, en goede prijzen. Echt een verademing!
F koper schreef op 7 januari 2016:
Je wordt zeer vriendelijk geholpen. Een uitgebreid assortiment, en een uitstekende service. De prijs valt ook heel erg mee.
Je wordt zeer vriendelijk geholpen. Een uitgebreid assortiment, en een uitstekende service. De prijs valt ook heel erg mee.
Rijswijk schreef op 17 november 2015:
Wij zijn sinds kort gebruiker van een (buiten) rolstoel maar omdat degene die in de rolstoel zit stevig gebouwd is... Lees verder
Wij zijn sinds kort gebruiker van een (buiten) rolstoel maar omdat degene die in de rolstoel zit stevig gebouwd is zag ik er tegenop om te gaan wandelen. Doch Marco van zorgmiddelen outlet wist een oplossing namelijk duwondersteuning. Wat een uitvinding, eerlijk is eerlijk, het kost even wat, maar het is nu een genot om te gaan wandelen. Ik hoef nu niet bang te zijn dat het halverwege te zwaar wordt. Wel heb ik een extra accu erbij gekocht mocht je eens langer willen wandelen of direct weer willen gebruiken. De uitleg is duidelijk gegeven door Marco. Wat ook fijn is is dat anderen nu ook heerlijk een wandeling kunnen maken met de rolstoel. EEN AANRADER Dankjulliwel voor de fijne service

Merken