Wij zijn op afspraak geopend. Bel 0174-621544 om een afspraak te maken.

Voordelige Zorghulpmiddelen

Bij Zorghulpmiddelen Outlet kunt u terecht voor een groot assortiment hulpmiddelen en accessoires. Wij hebben nieuwe hulpmiddelen maar ook gebruikte hulpmiddelen met uitzondering van gebruikte rollators. Onze artikelen kunt u in de showroom op de Turfschipper 5 in Wateringen bezichtigen of direct bestellen en via onze webshop.

Bent u niet in de gelegenheid om bij ons langs te komen omdat u de deur niet uit kan of geen vervoer heeft? Bekijk onze haal/breng service voor meer informatie.

De nieuwste Zorghulpmiddelen

Naast de Zorghulpmiddelen Outlet  hebben we ook  Zorg-Point, voor alle nieuwe zorghulpmiddelen.
Wilt u meer over weten over de nieuwe producten, kijk dan op www.zorg-point.nl
Niet alle nieuwe zorghulpmiddelen zijn te zien in onze vernieuwde showroom, kijk voor ons volledige aanbod op de nieuwe website.

Openingstijden: Wij zijn op afspraak geopend.

Om een afspraak te maken kunt u ons  bereiken op 0174-621544.

Maandag van 12.00 tot 17.00 uur

Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur

Zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur

Zondag gesloten

Nieuw binnen

Haal / breng service

Bent u niet in de gelegenheid om naar ons toe te komen omdat u de deur niet uit kan of geen vervoer heeft? Wij komen graag bij u thuis met een aantal artikelen waar u in geïnteresseerd bent.

Deze service bieden wij aan in het Westland en omgeving, Wateringen, Kwintsheul, Honselersdijk, Naaldwijk, Monster, de Lier, ‘s-Gravenzande. Rijswijk, Delft en Den Haag.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op 0174-621544.

Gastenboek

Log in om een bericht te plaatsen

13 berichten.
Yvonne van der Kraan uit Den Haag schreef op 3 juni 2016:
Fijne mensen die echt de tijd voor je nemen. Ik ben uiterst tevreden met mijn scoot. Boeing 737?. Dank voor... Lees verder
Fijne mensen die echt de tijd voor je nemen. Ik ben uiterst tevreden met mijn scoot. Boeing 737?. Dank voor alles! Van mij een 10 met een griffel! Yvonne
Sander uit Wateringen schreef op 21 mei 2016:
Bij deze zorghulpmiddelen outlet wordt nog echt de tijd voor je genomen en krijg je zeer deskundig advies van Marco... Lees verder
Bij deze zorghulpmiddelen outlet wordt nog echt de tijd voor je genomen en krijg je zeer deskundig advies van Marco en Manuela. Hier kom ik zeker vaker terug.
Graham Overwijn uit Apeldoorn schreef op 20 mei 2016:
Ik heb hier een boodschappen rollator gekocht waar ik dik tevreden over ben. Het is een bedrijf waar goede service... Lees verder
Ik heb hier een boodschappen rollator gekocht waar ik dik tevreden over ben. Het is een bedrijf waar goede service en vlotte aflevering tot de norm behoren! Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen!
Mario Walzberg schreef op 15 januari 2016:
Ik kocht hier diverse artikelen. Prima adviezen en service, en goede prijzen. Echt een verademing!
Ik kocht hier diverse artikelen. Prima adviezen en service, en goede prijzen. Echt een verademing!
F koper schreef op 7 januari 2016:
Je wordt zeer vriendelijk geholpen. Een uitgebreid assortiment, en een uitstekende service. De prijs valt ook heel erg mee.
Je wordt zeer vriendelijk geholpen. Een uitgebreid assortiment, en een uitstekende service. De prijs valt ook heel erg mee.

Merken