Voordelige Zorghulpmiddelen

Bij Zorghulpmiddelen Outlet kunt u terecht voor een groot assortiment hulpmiddelen en accessoires. Zowel nieuw als gebruikt / tweedehands.  Onze artikelen kunt u in de showroom op de Turfschipper 5 in Wateringen bezichtigen of direct bestellen en via onze webshop.

Bent u niet in de gelegenheid om bij ons langs te komen omdat u de deur niet uit kan of geen vervoer heeft? Bekijk onze haal/breng service voor meer informatie.

Een sta-op stoel huren

Heeft u moeite met het opstaan uit uw stoel of heeft u behoefte aan meer zitcomfort?
De huurkosten zijn relatief laag en u kunt de huur makkelijk weer opzeggen als u de sta-op stoel alleen voor een korte periode nodig heeft. Natuurlijk wordt de stoel volledig ingesteld op uw lichaamsmaten. De juiste zithoogte, zitdiepte, armleggerhoogte zorgen voor een goed en ergonomisch verantwoord zitten. U wordt daarbij goed geadviseerd over alle mogelijkheden door ervaren experts.
De huurkosten van een sta-op stoel per stuk zijn € 2,85 per dag, met een minimale huurtermijn van 3 weken. Wij bezorgen de stoel binnen een straal van 30 km. Voor het bezorgen en ophalen en afstellen van de stoel brengen wij € 50,00 in rekening. (dit wordt achteraf in rekening gebracht)

Voor het huren van een sta-op stoel vragen wij voorafgaand een borg van € 200,00. De sta-op stoelen zijn stoelen van het merk Fitform, de kleur van de stoel kan afwijken van de getoonde afbeelding.
Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen op telefoonnummer 0174-621544.

 

Openingstijden:

Maandag van 12.00 tot 17.00 uur

Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur

Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur

Nieuw binnen

Haal / breng service

Bent u niet in de gelegenheid om naar ons toe te komen omdat u de deur niet uit kan of geen vervoer heeft? Wij komen graag bij u thuis met een aantal artikelen waar u in geïnteresseerd bent.

Deze service bieden wij aan in het Westland en omgeving, Wateringen, Kwintsheul, Honselersdijk, Naaldwijk, Monster, de Lier, ‘s-Gravenzande. Rijswijk, Delft, Den Haag.

Deze haal/brengservice is mogelijk op woensdag overdag en van maandag t/m donderdag na 18:00 uur.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op 0174-621544.

Gastenboek

Log in om een bericht te plaatsen

Registreren
13 berichten.
Rijswijk schreef op 17 november 2015:
Wij zijn sinds kort gebruiker van een (buiten) rolstoel maar omdat degene die in de rolstoel zit stevig gebouwd is... Lees verder
Wij zijn sinds kort gebruiker van een (buiten) rolstoel maar omdat degene die in de rolstoel zit stevig gebouwd is zag ik er tegenop om te gaan wandelen. Doch Marco van zorgmiddelen outlet wist een oplossing namelijk duwondersteuning. Wat een uitvinding, eerlijk is eerlijk, het kost even wat, maar het is nu een genot om te gaan wandelen. Ik hoef nu niet bang te zijn dat het halverwege te zwaar wordt. Wel heb ik een extra accu erbij gekocht mocht je eens langer willen wandelen of direct weer willen gebruiken. De uitleg is duidelijk gegeven door Marco. Wat ook fijn is is dat anderen nu ook heerlijk een wandeling kunnen maken met de rolstoel. EEN AANRADER Dankjulliwel voor de fijne service
Jim schreef op 17 november 2015:
Ik heb diverse hulpmiddelen aangeschaft. Rolstoel, douchestoel, Eiffel en trippelstoel. Deze werden keurig thuis gebracht. Mocht ik een artikel niet... Lees verder
Ik heb diverse hulpmiddelen aangeschaft. Rolstoel, douchestoel, Eiffel en trippelstoel. Deze werden keurig thuis gebracht. Mocht ik een artikel niet goed kunnen gebruiken was 1 belletje genoeg voor extra uitleg. De service is gewoon goed en men denkt mee voor de beste en meest betaalbare oplossing. Eigenaren werken met hun hart. Dankjulliewel namens een zeer tevreden klant
SORAYA schreef op 20 oktober 2015:
Zeer prettige service en zeer veel keuze in artikelen ( en anders proberen ze het voor je te vindn). Er... Lees verder
Zeer prettige service en zeer veel keuze in artikelen ( en anders proberen ze het voor je te vindn). Er wordt goed advies gegeven en dat gaat veel verder dan het standaard verkooppraatje wat ik elders heb meegemaakt. Ik ben buitengewoon tevreden over de aangeschafte artikelen. En dat op de koop toe ook nog eens gunstig geprijsd is. Ik wens dat veel mensen de weg naar jullie zorgwinkel mogen vinden ???? Met hartelijke groet van een tevreden klant.

Merken