Wij zijn op afspraak geopend. Bel 0174-621544 om een afspraak te maken.

Voordelige Zorghulpmiddelen

Bij Zorghulpmiddelen Outlet kunt u terecht voor een groot assortiment hulpmiddelen en accessoires. Wij hebben nieuwe hulpmiddelen maar ook gebruikte hulpmiddelen met uitzondering van gebruikte rollators. Onze artikelen kunt u in de showroom op de Turfschipper 5 in Wateringen bezichtigen of direct bestellen en via onze webshop.

Bent u niet in de gelegenheid om bij ons langs te komen omdat u de deur niet uit kan of geen vervoer heeft? Bekijk onze haal/breng service voor meer informatie.

De nieuwste Zorghulpmiddelen

Naast de Zorghulpmiddelen Outlet  hebben we ook  Zorg-Point, voor alle nieuwe zorghulpmiddelen.
Wilt u meer over weten over de nieuwe producten, kijk dan op www.zorg-point.nl
Niet alle nieuwe zorghulpmiddelen zijn te zien in onze vernieuwde showroom, kijk voor ons volledige aanbod op de nieuwe website.

Openingstijden: Wij zijn op afspraak geopend.

Om een afspraak te maken kunt u ons  bereiken op 0174-621544.

Maandag van 12.00 tot 17.00 uur

Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur

Zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur

Zondag gesloten

Nieuw binnen

Haal / breng service

Bent u niet in de gelegenheid om naar ons toe te komen omdat u de deur niet uit kan of geen vervoer heeft? Wij komen graag bij u thuis met een aantal artikelen waar u in geïnteresseerd bent.

Deze service bieden wij aan in het Westland en omgeving, Wateringen, Kwintsheul, Honselersdijk, Naaldwijk, Monster, de Lier, ‘s-Gravenzande. Rijswijk, Delft en Den Haag.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op 0174-621544.

Gastenboek

Log in om een bericht te plaatsen

13 berichten.
Rijswijk schreef op 17 november 2015:
Wij zijn sinds kort gebruiker van een (buiten) rolstoel maar omdat degene die in de rolstoel zit stevig gebouwd is... Lees verder
Wij zijn sinds kort gebruiker van een (buiten) rolstoel maar omdat degene die in de rolstoel zit stevig gebouwd is zag ik er tegenop om te gaan wandelen. Doch Marco van zorgmiddelen outlet wist een oplossing namelijk duwondersteuning. Wat een uitvinding, eerlijk is eerlijk, het kost even wat, maar het is nu een genot om te gaan wandelen. Ik hoef nu niet bang te zijn dat het halverwege te zwaar wordt. Wel heb ik een extra accu erbij gekocht mocht je eens langer willen wandelen of direct weer willen gebruiken. De uitleg is duidelijk gegeven door Marco. Wat ook fijn is is dat anderen nu ook heerlijk een wandeling kunnen maken met de rolstoel. EEN AANRADER Dankjulliwel voor de fijne service
Jim schreef op 17 november 2015:
Ik heb diverse hulpmiddelen aangeschaft. Rolstoel, douchestoel, Eiffel en trippelstoel. Deze werden keurig thuis gebracht. Mocht ik een artikel niet... Lees verder
Ik heb diverse hulpmiddelen aangeschaft. Rolstoel, douchestoel, Eiffel en trippelstoel. Deze werden keurig thuis gebracht. Mocht ik een artikel niet goed kunnen gebruiken was 1 belletje genoeg voor extra uitleg. De service is gewoon goed en men denkt mee voor de beste en meest betaalbare oplossing. Eigenaren werken met hun hart. Dankjulliewel namens een zeer tevreden klant
SORAYA schreef op 20 oktober 2015:
Zeer prettige service en zeer veel keuze in artikelen ( en anders proberen ze het voor je te vindn). Er... Lees verder
Zeer prettige service en zeer veel keuze in artikelen ( en anders proberen ze het voor je te vindn). Er wordt goed advies gegeven en dat gaat veel verder dan het standaard verkooppraatje wat ik elders heb meegemaakt. Ik ben buitengewoon tevreden over de aangeschafte artikelen. En dat op de koop toe ook nog eens gunstig geprijsd is. Ik wens dat veel mensen de weg naar jullie zorgwinkel mogen vinden ???? Met hartelijke groet van een tevreden klant.

Merken