Voordelige Zorghulpmiddelen

Bij Zorghulpmiddelen Outlet kunt u terecht voor een groot assortiment hulpmiddelen en accessoires. Zowel nieuw als gebruikt / tweedehands.  Onze artikelen kunt u in de showroom op de Turfschipper 5 in Wateringen bezichtigen of direct bestellen en via onze webshop.

Bent u niet in de gelegenheid om bij ons langs te komen omdat u de deur niet uit kan of geen vervoer heeft? Bekijk onze haal/breng service voor meer informatie.

Nieuw binnen

Haal / breng service

Bent u niet in de gelegenheid om naar ons toe te komen omdat u de deur niet uit kan of geen vervoer heeft? Wij komen graag bij u thuis met een aantal artikelen waar u in geïnteresseerd bent.

Deze service bieden wij aan in het Westland en omgeving, Wateringen, Kwintsheul, Honselersdijk, Naaldwijk, Monster, de Lier, ‘s-Gravenzande. Rijswijk, Delft, Den Haag.

Deze haal/brengservice is mogelijk op woensdag overdag en van maandag t/m donderdag na 18:00 uur.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op 0174-621544.

Gastenboek

Log in om een bericht te plaatsen

Registreren
12 berichten.
Jim schreef op 17 november 2015:
Ik heb diverse hulpmiddelen aangeschaft. Rolstoel, douchestoel, Eiffel en trippelstoel. Deze werden keurig thuis gebracht. Mocht ik een artikel niet... Lees verder
Ik heb diverse hulpmiddelen aangeschaft. Rolstoel, douchestoel, Eiffel en trippelstoel. Deze werden keurig thuis gebracht. Mocht ik een artikel niet goed kunnen gebruiken was 1 belletje genoeg voor extra uitleg. De service is gewoon goed en men denkt mee voor de beste en meest betaalbare oplossing. Eigenaren werken met hun hart. Dankjulliewel namens een zeer tevreden klant
SORAYA schreef op 20 oktober 2015:
Zeer prettige service en zeer veel keuze in artikelen ( en anders proberen ze het voor je te vindn). Er... Lees verder
Zeer prettige service en zeer veel keuze in artikelen ( en anders proberen ze het voor je te vindn). Er wordt goed advies gegeven en dat gaat veel verder dan het standaard verkooppraatje wat ik elders heb meegemaakt. Ik ben buitengewoon tevreden over de aangeschafte artikelen. En dat op de koop toe ook nog eens gunstig geprijsd is. Ik wens dat veel mensen de weg naar jullie zorgwinkel mogen vinden ???? Met hartelijke groet van een tevreden klant.

Merken